Госпожа Гущерова изненада със стори от болнично заведение. Пенсионираната плеймейтка лъсна с абокат на ръката, лежейки на болнично легло. Не става ясно къде е приета Светлана нито пък с каква диагноза е. Но все пак госпожата успя да разтревожи последователите си, особено с абоката на ръката си.

Мадам Гущерова притесни, приеха  я в болница (Експлеймейтката провокира слухове, че поредното бебе е напът – Снимки)

Обстановката в клиниката не е супер  луксозна, но става ясно, че многодетната майка не скучае. А прекарва времето си на леглото с таблет в ръка и бори скуката със сериали и с любимото си женско предаване „На кафе”.

Още когато Светлана и Хриси заминаха за Венеция се разбра, че половинката на милионера е била болна. Наложило се да посрещне личния си празник  хотелската стая.Тогава се показа на фото, на което позира без грим и наистина й личи, че има  здравословни проблеми.

Мадам Гущерова притесни, приеха  я в болница (Експлеймейтката провокира слухове, че поредното бебе е напът – Снимки) - Снимка 2

Но на снимката прави впечатление и още едно нещо. Рожденичката е скрила коремчето си с красив букет от рози, но тя вече е крила бременност по този начин. Така, че нищо чудно Светлана да е отново бременна и това да е причината да постъпи в лечебно заведение. А другата версия е, че е възможно да е получила усложнение от предишното заболяване и затова да се лекува в клиника.