Васил Боянов или просто Азис, винаги е бил странен и правещ, каквото си поиска. Колко пъти дори феновете му са се ядосвали на непремерените му думи, на огромното му его и на всичко онова, което минава за откровено нагло, че дори и просташко.

Този път обаче Костинбродския славей не предизвика подобни чувства, а съвсем други. Този път последователите му се разстроиха, натъжиха, посърнаха... Защото певецът публично призна, че страда от сериозно заболяване.

Азис направи това в своя Инстаграм, където отговаряше на въпроси на почитателите си. Един от тях бе дали наистина има психично заболяване, на което той този път отговори утвърдително и дори го поясни.

"Да, вярно е. Диагностициран съм с такова. Страдам от биполярно афективно разстройство", сподели певецът. Не уточни обаче дали взима лекарства, защото при това заболяване те са от огромна нужда и дори се налага да се приемат цял живот. В противен случай състоянието може да се влоши и да се отиде в двете крайности.

Специалисти обясниха, че биполярното разстройство се характеризира с "люшкане" в двата полюса - от крайно ведро и приповдигнато настроение, еуфория дори, до мрачни мисли и изпадане в депресия. Това донякъде вече обяснява поведението на Азис на моменти.

Източник: Crimesbg.com