Поредната война в певческата ни гилдия вече е факт и тя е между чалгарката Бони и любимката на публиката Тони Димитрова. Да, да, същата Тони Димитрова, която не сме свикнали да виждаме в конфликти, за разлика от Бони, но пък и не си държи устата затворена, когато знае, че трябва да говори.

Казваме "за разлика от Бони", защото последната за нула време успя да "блесне" в медиите с три скандала - с Гатьо и Алекс Гърдева в "Хелс Китчън", както и преди това с бившата й приятелка Софи Маринова.

Кой знае, може пък това да е тактика на ромската перла, с която да си гарантира място в публичното пространство, макар да трябва да го прави с песни, разбира се...

Настоящият скандал с Тони Димитрова отново дойде покрай предаването на шеф Ангелов, в което Бони се преструваше на мила, добра, но онеправдана... и все провокирана от другите. Е, Тони не се стърпя и разкри своята истина в коментар пред всички.

"Тази е патологична лъжкиня! Нямате представа как жестоко обижда и кълне, когато не е пред камерите! Сърбала съм й попарата, когато бяхме заедно във "Великолепната шесторка". А когато я снимат, се прави на същинска светица. И това не е до етноса й, до човек си е", насмля я Тони Димитрова.

Очаква се и реакцията на Бони, която едва ли ще си затрае по въпроса.

Източник: Crimesbg.com