Скандалите около британското кралско семейство се задълбочават след случващото се между Кейт Мидълтън и Камила Паркър!

Кейт Мидълтън явно изразява нежеланието си да се съобразява с мнението на Камила относно отглеждането на сина си и престолонаследник - малкия Джордж, научи Kliuki.bg. Неразбирателството между снаха и свекърва е стигнало крайната си точка. Нещата са толкова зле, че дори Кейт Мидълтън казала на съпруга си, че Чарлз и Камила няма да виждат детето и тя ще се изнесе от кралските покои. Според младата майка бебето било нервно, когато Камила Паркър идвала и дори тя можела да му прави магии. Приближени на кралското семейство разказват, че всичко това вече е разстроило и кралица Елизабет и тя се чувства зле здравословно, това пишат и от английското списание "Стар".

[caption id="attachment_307275" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън се тревожи за детето си Кейт Мидълтън се тревожи за детето си[/caption]

Жалко за семейните проблеми, защото Кейт Мидълтън е много очарователна и британският народ много я харесва. Докато Камила явно е тежък характер, тя винаги е провокирала проблеми в кралската фамилия. Въпреки това, нещата никога не са били обществено достояние, все пак тайните в британското семейство са добре затулени.

Сега на принц Уилям няма да му е никак лесно да се справи със семейните проблеми. Дали ще се стигне до развод, едва ли в тези консервативни среди, но щом проблемите са вече и извън пределите на семейството, значи има доза истина и ситуацията е наистина неприятна. Обикновено в такива случаи всеки трябва да направи компромис. Камила - заради доброто на бебето и майка му, както и Кейт - заради доброто име на фамилията и уважението към британската корона.

Раждането на нов член от семейството често при обикновените хора предизвиква различни емоции и семейни отношения в един дом. Дори и кралските особи обаче си имат обичайния от векове конфликт между по-младата жена, в случая Кейт Мидълтън, и старата дама - Камила Паркър, която е доведен родител на принца. Нищо ново в живота!