Странна птица се оказа Люси Иларионов или по-скоро нормален мъж

Режисьорът на чалга клиповете от няколко години е във връзка с певицата Ана Хоанг.

Момичето с виетнамски произход и пълничкият Люси имаха няколко неуспешни бизнес начинания, плъзнали клюки за раздялата, но въпреки слуховете все още са заедно.

Поп фолк певицата не е известна толкова с хитове или участия, но с провокациите си в мрежата държи едно от първите места.

И сега Ани Хоанг не изневери на навика си. Тя отново разгорещи мрежата, като се показа с провокативна снимка. На нея певицата е повдигнала блузката си така, че на показ й ласнаха половината гърди.

Веднага под горещото й фото заваля лавина от коментари.

„Горкият Люси, какво е принуден да мачка!“,“Жалко, Люси трябва да се примирява с такива малки цици, как ли точи лиги по мадами с огромни балкони“,“ Коя ли не си ли сложи силиконови гърди, толкова ли няма пари Люки Иларионов да сложи едни и на гаджето си“, не спират да го одумват в мрежата.

Само че истината се оказа коренно различна. Не парите са пречка Ани Хонг да не се барне с огромни импланти, каквито имат и си направиха много от нейните колежки. А причината е половинката й, самия Люси Иларионов. Той харесвал естествените форми и дадености и не искал приятелката му да ляга под ножа за нещо, което изобщо не харесва, доверяват близки до двойката.

Източник: Crimesbg.com