Певицата Люси Дяковска не можа да понесе предателството на Камелия и разкри цялата истина!

Чаровната и талантлива певица Люси Дяковска преживя огромна болка от раздялата и най-вече от предателството и измяната на дългогодишната си любима Камелия, вследствие на което реши да избяга от болката като напусне страната. Люси Дяковска от известно време се намира в Берлин, където работи по мюзикъла "Пепеляшка".

За разлика от приказката на Пепеляшка обаче, тази на Люси няма да има щастлив край и тя няма да заживее щастливо с избраницата си. Този факт обаче накара певицата да обмисли добре ситуацията и да престане да пази имиджа на Камелия. Това разкриха близки приятели на Люси Дяковска, които напълно я подкрепиха в решението й да каже цялата истина, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333417" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска Люси Дяковска каза истината, за да се отърве веднъж завинаги от болката и вината[/caption]

"Много време пазих пълно мълчание за всичко, просто защото съм такъв човек. И не смятам, че личните връзки на хората трябва да се афишират. Мълчах, понасях, но болката така и не отмина. Затова смятам, че трябва да призная истината и не пред хората, а пред самата себе си. За да продължа напред", категорична е Люси Дяковска пред приятелите си.

Люси виждала как Камелия, която й изневери нагло с щерката на Йорданка Христова - Ивана, се държи така, сякаш не е направила нищо нередно, не е живяла на нейни разноски, не е харчила парите й и не я е лъгала най-безпардонно. Точно това наранява най-много Люси Дяковска, а не фактът, че двете са разделени.

"Години я носих буквално на ръце и май аз съм си виновна за всичко. Гледах я като дете, макар че Камелия не ми е дъщеря, а ми беше равностоен партньор. Но съм го правила от сърце и никога не съм повдигала пред нея темата за пари, никога не съм искала да влага в домакинството и ежедневието й същите средства, които съм влагала аз. За мен това е любовта - единство, доверие и разбиране, а не банкова сметка", признава Люси Дяковска.

Тъкмо това е причината тя да е смъртно обидена на Камелия, която присвоила идеята й за столичното кафене с артистични вещи за продажба, както и опитът да вземе и половината от апартамента, купен изцяло с пари на Люси. "Докато Люси е работила, за да осигури живота на двете, Камелия няколко месеца преди края на връзката им, е тъчала на два стана - ту с Люси, ту с Ивана. Истината е, че Люската ги е хванала почти на калъп. Повече от това няма какво да се добави", продължават да се възмущават верните приятели на Люси Дяковска.