Людмила Захажаева получава удар под кръста

Людмила Зажахаева нажежи обстановката в къщата на ВИП Брадър до червено. Скандалната майка на още по-скандалната щерка Албена Вулева подлуди съквартирантите и им изпили нервите на макс. Но нова мисия на ВИП Брадър изстрелва Людмила Захажаева направо навън, в студиото на Ники Кънчев.

Но преди това тя здраво разлюляла с присъствието си останалите играчи. Тандемът Захажаева-Вулева донесъл много неприятности на певиците Кали и Камелия Воче. Поп фолк дивата дори имала краткотраен сблъсък с устатата рускиня, но благодарение на бързата намеса на останалите свадата между двете не прераснал в ръкопашен

[caption id="attachment_328605" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева излиза от Къщата? Людмила Захажаева излиза от Къщата?[/caption]

бой. През последните две вечери на уикенда Людмила успяла да скъса нервите и на естрадната прима Йорданка Христова. Заради поредна мисия си тя била настанена в стаята на Политбюро, при Данчето, пише ПИК.

Новината неправо я съсипала. Освен заради голямата си уста, другата причина за омразата на останалите е, че Людмила Захажаева почти не се къпе. Рошавото й елече, което е на гърба й вече единадесет дни не е видяло сапун. Тя и дъщеря й Албена Вулева бяха порицавани непрекъснато от останалите заради крайно занижената си лична хигиена.

Въпреки че миришела ужасно, рускинята невъзмутимо се намъкнала в стаята при Йорданка Христова, заедно с кученцето си Исай. Людмила Захажаева постигна скритата задача на ВИП Брадър, да е трън в очите на останалите, да предизвиква скандали и да я мразят. Само така тя щяла да спечели хонорара си. Брилянтното й представяне заработвал всеки лев от него, припомня Kluiki.bg.

Людмила Захажаева не оставила на мира и Тачо. Мъжът на Жени Калканджиева е сред един от „любимците” й, който майката на мадам „Сигнално жълто” върти на бавен огън.

Той просто не „можел да я диша”, но като продължение на мисията „Демокрация” му се наложило да живее известно време с нея в стъкления купол на двора, който приличал на оранжерия. Но и в това тясно пространство Людмила Захажаева така го вбесила, че той си изпуснал нервите. Въпреки това не Тачо, а Людмила излиза довечера от ВИП Брадър, а ние ще видим защо.