Весело, активно, добро момче, което имаше всички шансове да стане голяма звезда в бокса. Така описват всички 20-годишния Шон Торес, син на Алфредо Торес, който загина трагично преди дни. Допреди часове не се говореше нищо за причината за гибелта му и логично се появиха предположения, че се е случило нещо неописуемо.

Оказа се, че действително е така. Младият мъж губи живота си след падане от седмия етаж на жилищен блок, а причината е възможно най-абсурдната и нелепа за годините му, а и изобщо - любовно разочарование.

Шон Торес е имал връзка с приятелката си Симона, в която е бил влюбен от душа. Тя обаче му казала, че се разделя с него. Болката на Шон била толкова голяма, че той изгубил способността си да разсъждава трезво. Качил се на парапета на терасата и скочил.

Остава обаче въпросът дали гаджето му е било с него по време на падането. Ако и била там Симона, вероятно щеше да го хване и да попречи да се случи това. Има обаче и друг вариант - Шон да не е скочил умишлено, а да се е качил, за да изплаши Симона, но да е изгубил равновесие и да е полетял...

Никой все още не знае точно какво се е случило. Младият мъж е бил много близък с родителката си Генка, а с баща си Алфредо Торес са били доста отчуждени, откакто той се разделил със съпругата си.