Хубавата Елена 9 години не може да си намери мястото в обществото след това, което стори в Биг Брадър 2

Една от култовите истории в целия живот на риалитито Биг Брадър у нас отново придоби популярност. След решението на Хубавата Елена да участва в Денсинг Старс, много въпросителни относно нейния живот отпаднаха. Тя се бе скрила цели 9 години от всички медии, но с появата й сега в друго шоу се започна нова доза от слуховете за нея.

Истината е, че Елена се е срамувала от постъпката си и затова е изчезнала от полезрението на народа. Kliuki.bg припомня, че през 2005 година Елена си спечели това прозвище Хубавата Елена, с което тя е известна и до днес. Тогава тя измени на съпруга си Мирослав по време на престоя им в Биг Брадър 2, а новият й възлюбен бе фризьорът Мариян. От всичко това обаче един единствен излезе губещ и това се оказа точно Елена.

[caption id="attachment_310697" align="alignright" width="263"]Big-Brother Хубавата Елена и Мирослав по време на участието им в Биг Брадър 2[/caption]

След края на Биг Брадър животът й тотално се е променил, но в негативна посока. Хората вече гледали на нея с друго око и не й вярвали особено, пише Skandalno.net. Тя изживяла за кратко любовта си с Мъро, но и фризьорът не издържал на цялата тази история с любовния триъгълник и се оттеглил. Хубавата Елена се разведе с Миро само няколко месеца след драмите в Къщата. Мъжът й спечели шоуто тогава, но за наказание на Ели - тя не видяла и стотинка. Сурово или не, Миро си го върна на Елена с лихвите.

Днес красавицата вече започва да се съвзема, но в продължение на години тя е била направо съсипана. Не стига, че не срещала никаква подкрепа у приятелите си, а бизнесът й с дрехи също не потръгнал и тя фалирала. С Мариян все още се виждат, но приятелски. Мъро излезе някак безболезнено от цялата ситуация, въпреки че за едно предателство трябват двама. Миро пък си живее живота с хилядарките от Биг Брадър, които днес е увеличил значително. Единствено Хубавата Елена понесе удара на любовния триъгълник.