Веселин Маринов продължава да си пати от любовта си с Веселина Пеева!

Любимецът на всички пенсионери Веселин Маринов ще трябва да се яви пред съда, за да даде подробности относно любовницата си Веселина Пеева. Веско ще трябва да разясни защо възлюбената му е изоставила двете си деца заради него, пише в. "Шоу".

Певецът е брал страшен срам, защото е получил призовката си в компания "Пайнер". По този начин всички негови колеги разбрали за проблемите му. Ролята на изпълнителя на "Горчиво вино" пред съда ще бъде на свидетел.

Веселин Маринов върти любов с 42-годишната блондинка от Добрич Веселина Пеева от 2 години. Заради него тя остави децата си - момче и момиче, да се отглеждат единствено от баща им - известен бизнесмен от Варна. За да бъде по-близо до Веско, Пеева даже записала на стари години да следва в УНСС. [caption id="attachment_379318" align="aligncenter" width="300"]Веселин Маринов бере срам заради Веселина Пеева Веселин Маринов бере страшен срам заради любовницата си[/caption] Веселин Маринов досега избягва коментари относно любовницата си. Той е споделял само, че Веселина е негова почитателка, която дори му е колежка. Доколко русокосата изкусителка е навлязла в света на музиката, певецът ще трябва да обясни подробно пред съда. В следващите дни Веско ще получи призовки и в още две от местата, където официално се подвизава. Това са блок 1 на бул. Симеоновско шосе и "Студио Маринов" ЕООД в Студентски град. Веселина Пеева има скромен трудов опит досега. Тя е работила като сервитьорка в две заведения на Добрич, като в едното от тях дори се приятелила с фолк дивата Преслава, която също е родом от този град. Бащата на Веси се казва Пейо и живее в село Златия. Той дълги години се издържал чрез шофиране на камион за боклук. Майката на блондинката пък се казва Елена. Тя цели 15 години се е подвизавала в Гърция, където е работила като гледачка на възрастни хора. Преди 2 години се е прибрала в България. По време на пребиваването си зад граница Елена е погребала три баби и не се е появила дори за раждането на внучетата й. В момента Пеева се води на работа към фирмата на скандалния Ангел Бончев, чието име се свързва с ДДС измами. Там тя е била уредена от Веселин Маринов. Веселина изобщо не се вясвала на работа, но въпреки това заплатата от 800 лв. й се виждала нищожна. Затова певецът й помагал финансово. Около любовницата на Веско има множество скандали. Тя е била проверявана от прокуратурата за физическо насилие над децата й и подбуждане към лъжесвидетелстване. Преди половин година към нея има повдигнато обвинение за малтретиране на голямата й дъщеря.