Голям любовчия се оказа Евгени Димитров - Маестрото, да му се ненадява човек. Казваме това, защото от целия Ку-ку бенд той винаги е изглеждал и продължава да изглежда някак невинен, дори с "бебешка" физиономия. Е, това "бебе" обаче се радва на в пъти по-разнообразен любовен живот от всичките си колеги, дори и от самия мъжкар Слави Трифонов.

Сега Маестрото чака четвърто дете от младата си жена Виктория Готева, която е с цели 27 години по-млада от него. Предвид бурното му любовно минало, близки до журналистката я предупреждават да си отваря очите на 16 и да не го изпуска от поглед, да не би да се появи и следваща...

А иначе жените в живота му, най-значимите, са тези. Първата му съпруга и майка на първородния му син е Мишел, която е музикантка. Само с нея има брак, Вики му е втори, но се развеждат, защото Генчо хлътва по 18-годишната Радослава, която тогава е още ученичка.

С Радослава нещата бързо се разсъхват и Маестрото се загаджва с Ела Наумова, която е рекламист и му ражда втория син. Малко по-късно ражда и близнаци, но единият от тях загива, заради тежки увреждания още като малко дете.

Двамата с Ела се разделят, а Евгени се хваща с танцьорката Нели Желева от "Магаданс", която също му ражда син. Дали пък Готева няма да го дари най-после с дъщеря, ще видим.

Източник: Crimesbg.com