Любов ли?! Какво точно е любов, питат се фенове на Валерия Георгиева. Любов е да се натискаш с някого и да си гледате кефа по заведения и в леглото, или този някой да е зад гърба ти в трудните моменти?!

Защото при Евгени Генчев и Валерия Георгиева явно още е първото, въпреки че се водят годеници. Как иначе да обясним липсата на каквато и да било помощ и съпричастност от страна на Генчо към най-голямата болка на уж любимата му жена?!

Тези дни Валерия съсипана призна и не успя да сдържи плача си, че е принудена да затвори (надява се да е временно) приюта си за кучета. Това е смисълът на живота й и нещото, на което тя е отдала време, сили, упоритост. Пари обаче няма и няма как да продължат с всички грижи към животинките.

Само в клиниката им трябвали 20 000 лева, а отделно за складове, за лекарства, за всичко необходимо, сумата възлизала на около 50 бона. Е, всички очакваха, че тук ще блесне "рицарят" пианист, чието семейство са милионери в евро. Всички знаят за сградите в центъра на Пловдив, които са тяхна собственост, за фризьорските салони, за къщите в чужбина, но... нито лев за приюта на Валерия.

"И това е обич?! Да гледаш как любимата ти жена страда, но да не помогнеш с лев?! И тя ги иска за благородно дело, не за Бора Бора... Момиче, май е време да се замислиш дали ще се омъжваш и за кого", коментират в нета.