Анелия отново е на любовния пазар след страшно голяма любовна драма с Любомир Захаринов. Богаташът я заряза без никакви обяснения след цели 3 години любов, една от които дори и в годеж.

Истината, разкрита от хора от обкръжението на Любо, е, че той никога не е гледал на връзката си с фолк дивата сериозно. От самото начало считал, че тя става само за секс, защото не е на нивото му в интелектуално отношение. Дори в пияно състояние се шегувал, че Анелия била от жените, които стават да ги плеснеш по дупето и да ги завъртиш два пъти, т.е. е от евтините.

Освен това за бизнесмена Ани била твърде стара за нещо сериозно с него. В момента тя е на 41 г., а той не си се представял женен за такава „стара чанта”, както я наричал пред приятели в нощи на запои.

Изпълнителката на „Само мене нямаш” в момента е сломена. Тя се намира в депресия от внезапния крах на връзката й, като се говори, че Захаринов си е намерил 20-годишно гадже и затова е оставил певицата.

Като всяка „държанка”, и Анелия ще се върне на сцената след любовната си драма, защото вече няма кой да й плаща сметките. Така направи и Мария, когато започна разводът й с Миро Дзвера. Затова участва в „Капките”. Анелия мина от там неотдавна, но се провали тотално в имитациите, че дори и в пеенето.

Източник: Crimesbg.com