Любо Ганев, който беше преизбран за президент на Българската федерация по волейбол, предизвика невиждан смут и накара журналисти и негови колеги да се търкалят по земята от смях.

Случката се разигра на пресконференция, където му беше зададен въпрос какво ще каже на хората, които не го одобряват за тази длъжност, еле след толкова години на поста.

Тогава Ганев е издържа и се изцепи мощно: "Кои хора, бе?! Кои са тези хора?! Че ние не сме ли хора, какво сме тогава?! Това като веднъж, когато жена ми ми вика, че не към я бил чукал като хората... Кои хора, ма?! Я да видим кои са тия хора!", разказа Любо Ганев и залата избухна от мощен кикот.

Волейболистът има дълъг брак със съпругата си, която вероятно приема с подобаваща доза хумор изцепките му, а и слуховете за изневери по негов адрес.

Припомняме, че най-големият скандал около името на Ганев беше заформен преди години от Луна. Да, да, същата чалга дива Луна, която отчаяно драпа да става държавен глава на България. Същата, която заяви публично, че била любовница на Ганев и двамата го правели страстно като диви животни на пода в хотелска стая. Предполагаме, че самият Любо доста се е посмял на това.

Източник: Crimesbg.com