Карбовски не може да си намери място от яд

Водещият на „Карбовски предаването” Мартин Карбовски е повече от потресен от случилото се с най-близките от семейството му.

Огромен стрес е преживяла майката на сина му Марк.

[caption id="attachment_312422" align="alignright" width="250"]Мартин Карбовски е повече от бесен Мартин Карбовски е повече от бесен[/caption]

Бившата съпруга на Мартин Карбовски Марта била обрана от цигани, докато пазарувала.

Това се случило, когато обикаляла и разглеждала магазините в столичен мол. Втората съпруга на устатия журналист, която той заряза заради младата си изгора си изпатила от алчните ръце на мургавите ни събратя.

Тя обяснила пред полицаите, че хората, които се навъртали около нея били облечени добре и изглеждали доста прилично. В началото работещата като сценарист и редактор в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България” ги помислила дори за чужденци. Но заблудата траяла само за много кратко време.

След като си пазарила свежо пролетно тоалетче и отворила чантата, за да си извади портмонето, Марта установила с ужас, че то липсва. В него екссъпругата на скандалния водещ Мартин Карбовски имала четиристотин лева. Всичките пари се изпарили яко дим благодарение на сръчните умения на джебчиите.

Втората съпруга на Мартин Карбовски не е толкова популярна като известния си мъж, тъй като работи зад кадър.Според полицаите това обаче ще изиграе лоша шега на ромите, които най-вероятно ще си изпатят от гнева на популярния водещ.

Парадоксалното е, че Мартин Карбовски почти се беше провъзгласил за защитник на бедните и онеправдани роми. Почти всяка едно негово предаване не минава без водещия да покаже живота на този етнос.

Безспорен факт е, че Мартин Карбовски търси истината по нестандартен начин. И показва реалността такава, каквато е – мръсна, грозна и истинска.

Темите, които засяга в „Отечествен фронт” са наистина поднесени с необходимата драматичност, но без мелодрами и са максимално близки до родната ни действителност, признават дори и неговите опоненти.

Дали обаче, питат се зрителите и след този случай устатият журналист отново ще защитава със същата страст циганите.