Жасмин не може да повярва, че Пол Уокър не е помислил за нея

Завещанието на Пол Уокър бе отворено, а с това започнаха и нови свади и скандали в борбата за пари. Оказва се, че големият актьор е и голям човек, защото той е оставил абсолютно всичко, което има, на своята щерка Медоу, съобщава "Дейли Мейл". Така Пол е помислил за своето дете и отново доказа, че е човек за пример.

Цялото имущество на Пол Уокър възлиза на 25 милиона долара. Всички те ще отидат право при Медоу, но след 3 години, когато тя стане пълнолетна. Дотогава за огромната сума отговорност ще носи бащата на актьора и негов съименник, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307033" align="alignright" width="300"]Paul-zavestanie Завещанието на Пол Уокър отворено![/caption]

Това завещание обаче никак не се е понравило на Жасмин Пилчард - Госнел. Носи се слух, че тя е побесняла, когато е узнала, че Пол Уокър не й е оставил и стотинка. Двамата живяха заедно в продължение на 7 години и изглеждаха доста щастливи. Завещанието на звездата от "Бързи и яростни" обаче е написано 5 години преди Пол и Жаси да се запознаят. Оттогава то не е пипано и логично всичко отива у 15-годишната Медоу.

Всъщност детето не израстна близо до баща си, но точно в последните мигове от живота му Медоу и Пол Уокър бяха станали доста близки. Майката Ребека Солеро бе пуснала момичето да поживее известно време при баща си и това се оказа най-щастливото време в живота на актьора. Месеци преди смъртта си, той сподели пред медиите, че най-после е осъзнал, че в живота му има само една единствена жена и това е Медоу.

Kliuki.bg припомня, че в края на ноември Пол Уокър се сбогува с този свят след зверска катастрофа. Последва люта борба за пари между жените в живота му, но в крайна сметка най-важната жена спечели. Медоу ще има възможност да бъде милионерка още от 18-годишна, но това няма да й върне нейния татко...