Любен Дилов - син представи 12-те Пепеляшки, кандидатки за новата Мис Плеймейт!Любен Дилов - син

представи новите мераклийки за слава, които ще се борят за титлата Мис Плеймейт 2018. Снимките им са в новия брой на мъжкото списание "Плейбой", чиито брой може да търсите вече на пазара. Ето как ги похвали Дилов: [caption id="attachment_410861" align="alignright" width="300"]Любен Дилов - син Любен Дилов - син и новите кандидатки за Мис Плеймейт[/caption]

"Новите единайсет плюс една Пепеляшки, реколта 2018, вече мерят рокли за големия бал на 7 септември. Докато вие гледахте световното по футбол, те успяха да натрупат спомени. Сами сте си виновни, че зяпате живота си по телевизията, а не го живеете.

Но пък, от друга страна, казват, ореолът стоял много по-стабилно, ако отдолу има рога... Футболът е хубаво нещо, но трябва и да се чете. Ето, откакто прочете „Кама Сутра“, Ицето Стоичков вече праща журналистите на нефритения жезъл и в пещерата на божествения лотос на леля им. А в брой #182 на любимото списание има много за четене. И за гледане. Нашият приятел, меценатът Джузепе Лепоре, отново е събрал куп италиански арт звезди, за да се позабавляват по страниците на българския Playboy. Гостуват ни знаменити мъже и жени. Имаме литература, коли, секс, музика и страхотно забавни момичета, които ще ви възхитят и разсмеят едновременно.

Колко от вас имат смелостта на въпроса „Ако трябва да избираш между световен мир и нов мини купър, какъв цвят ще е колата“ да отговорят с „предпочитам мерцедес“?!

Противно на поговорката за дрехите и ума, на този свят ни посрещат без дрехи, а ни изпращат без ум. Затова да се веселим мъдро, докато сме тук, да обичаме и да даваме и да не чакаме друго освен суета, както ни съветва проповедникът Еклесиаст в онази прочута 11-а глава. И да се радваме на ежедневните чудеса около нас. Защото светът е пълен с чудеса. Както онзи, другият проповедник каза на момчето: „Хвърли патериците и върви!“. И то тръгна... Вярно, баба му остана в салона, защото патериците бяха нейни, но чудото си е чудо... Момчето тръгна вероятно с Playboy в ръка. И за да е успешен пътят му, само три неща никога не трябва да казва: „не си права“ - на жена си, „не съм гладен” – на баба си, и „направи го както прецениш“ – на фризьора си.

11+1 момичета също тръгват с този брой към мечтите си, захвърлили дрехи и предразсъдъци. Захвърлила са хляба си по водата с надеждата да го намерят в бъдещето. И тях, и нас ни очаква едно страхотно лято, което ще приключим с вихрен купон по избора на Playmate of the Year 2018 точно на 7 септември в Bedroom Beach Club в Слънчев бряг. Поканени сте. Просто си направете резервации отсега...

И в заключение какво да кажем, освен да припомним отново най-мъдрата книга. Неслучайно точно 11:1 на Еклесиаст гласи: „Хвърли хляба си по водата. Защото след много дни ще го намериш", написа Любен Дилов - син.