Луна напълно изплиска

Нереализираната кандидат-президентка се опитва да фокусира прожекторите върху себе си с щуротии. Които повече подхождат на тийнейджърите,  а не на една зряла жена, каквато е динозавърката на чалгата.

Феновете зяпнаха след новата щуротия, да публикува снимка, на която се оприличава на Мерлин Монро.

На фотото се вижда, че е направила драстична промяна с външния си вид. Дългата руса коса и дори конската опашка бяха като запазена марка на чалгарката. Сега тя я отрязала, като напълно е променила прическата и целия си външен вид.

Освен това е смъкнала цели 19-годиги от възрастта си, за да оприличи на американската легенда.

Луна напълно изплиска! Направи се на Мерлин Монро и си върна годините (Снимка)

„Е, не съм ли едно към едно като Мерлин Монро? Като две близначки сме, не откривате ли приликите“, изцепи се 57-годищната певачка в нета.

Разбира си, моментално събра куп негативни коментари за лика си и за смешните си напъни да се оприличи на 38-годишната Мерлин Монро.

И  вместо да прави нови песни и да ходи по участия, провокациите станаха запазена марка на шуменката. Въпреки напъните й да стане една от участничките на възроденото  танцувално шоу „Денсинг старс“, продуцентите на шоуто не я приеха.Вероятно са преценили, че ще им дойде в повече лудите странности на изпълнителката и са решили да не рискуват.

Източник: Crimesbg.com