След около месец, месец и половина синоптичката Лора Георгиева ще роди второто си дете - това от милионера Лазгин Маджид. Бъдещият татко купил всичко необходимо за бебето, направили стаята му "кукла", всичко било изпипано като по конец. Но...

Обикновено винаги има по едно "но", а при богатите това "но" са парите и лукса. Които искат жертви, ако не са твои, а се стремиш към тях наготово. Лора Георгиева си търсеше богаташ и си го намери. Оттук насетне да му мисли.

Първото, което направи Лазгин, е да й заповяда да напусне работата си в Нова ТВ и да се отдаде на дома си така, както го направи и Жасмин Маджид. Знаем, че тя също беше телевизионно лице, от "Сделка или не", но се омъжи за Ариф Маджид и със славата й се приключи. Същото сега става и Лора, която ще бъде затворник в златна клетка.

Профилът на Георгиева в Инстаграм също се оказа затворен и с него е приключено. Лазгин смята, че не е редно хиляди мъже да точат лиги по снимките на жена му и й забрани достъпа до личния й профил.

"Лорчето няколко години се разчекна да си пуска секси снимчици, та барем хване някой паралия. Е, хвана го. Да видим сега обаче дали ще й е рахат с него, или ще трябва да си плаща солено за всичко", коментират нейни познати.

Източник: Crimesbg.com