Ралица Паскалева няма кой знае какви велики роли зад гърба си, но е със самочувствие до небесата, защото е завършила НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Актрисата постоянно го подчертава, за да се прави на нещо повече от много свои колеги, въпреки че не е.

Истината е, че Ралица е нетърпима не само в работата, но и в личния си свят. Самата тя признава, че е пресметлива, което не е добродетел и говори зле за нея.

Актрисата, която постоянно ламти за пари и затова се набута като водеща на „Игри на волята“, макар преди това никога да не бе водила предаване, се опитва да пренесе лошите си качества на съпруга си Теодор. Тя го учела как да бъде по-недоверчив и да премисля като нея, т.е. да не бъде добър, а лош.

Бившият волейболист по принцип бил по-импулсивна личност и взимал решенията бързо. Докато съпругата му е от по-пресметливите, дори лукави личности.

Двойката има едно дете, което е на 4 г.. Теди има син и от предишния си брак.

Паскалева е мащеха и твърди, че е приела доведения си син като свой. Поредната лъжа на актрисата. Няма жена, на която да й е приятно, че мъжът й има деца от друга.

Сметкаджийството на Ралица стига дотам, че тя иска да печели пари даже от Фейсбук. Преди време заплашваше със съд всички, които копират нейните статуси. Алчността на актрисата няма край.

Източник: Crimesbg.com