Вчера, след първото изказване на Юлиан Вергов, актьорската гилдия у нас се вдигна така, както не го беше правила досега. Масова подкрепа за Вергов засвидетелстваха всичките му колеги и показаха нагледно мнението и отношението си към обвинилата го в побой Диана Димитрова.

Един пост късно вечерта обаче довърши последната тотално. Постът е на младата Луиза Григорова, която също участваше в сериала "Откраднат живот". Луиза попиля колежката си като й каза в прав текст, че е фалшива лъжкиня, целяща евтин пиар.

Луиза Григорова смля Диана Димитрова: Баста! Спри с пиара, фалша и грима! (Вижте на какво я направи - СНИМКИ)

Луиза заяви, че тя и колегите й са правили филм за насилието и отлично разпознава погледа и лицето на това зло. Също, както разпознава фалша и лъжата, които са не по-малко насилие.

Луиза Григорова смля Диана Димитрова: Баста! Спри с пиара, фалша и грима! (Вижте на какво я направи - СНИМКИ) - Снимка 2

"Станахме свидетели на такъв случай, който е чист пиар на някой, който се изкарва жертва. Но заради такива хора истинските жертви страдат, защото малцина биха им повярвали. Безусловно подкрепям и обичам Юли Вергов и семейството му, а тук ви показвам снимки, от които да видите колко реалистичен и истински изглежда един сценичен грим", заяви Луиза Григорова с явната препратка, че снимките на Диана Димитрова са били чисто и просто изфабрикувани.

Междувременно ще напомним, че на изложбата на Димитрова на 7 март не присъстваше нито един неин колега актьор. Случайност?! Не мислим!