Луиза Григорова пак е влюбена!

Актрисата и моделка Луиза Григорова се влюбила в едно обикновено момче, което доста хора обаче познаваме от "Шоуто за таланти", където той изпя парчето "Дърта пияница", което обиколи интернет пространството и придоби много почитатели.

Луиза била разочарована от популярните младежи или от ревниви половинки, затова в новия си любим Радо тя открила подкрепа, много забавление, хумор и естественост в отношенията, което досега все й липсвало.

[caption id="attachment_321883" align="alignright" width="300"]Луиза Григорова с изненадващо любов Луиза Григорова с изненадващо любов[/caption]

Както е известно, една от най-трайните й и известни връзки беше с колегата й Явор Бахаров, дори двамата за кратко живееха заедно, въпреки неодобрението на родителите на Луиза. Новата любовна авантюра също не била много добре приета от семейството на Луиза Григорова, защото според близките на девойката младежът не бил още улегнал и сериозен, работел в кол център и малко пари припечелвал с музиката си, докато семейството на актрисата е доста заможно. Всички знаят, че майка й Ивета е много популярен дизайнер.

Засега обаче Луиза Григорова била много щастлива и спокойна с любимия си Радо. Освен това той я забавлявал с голямото си чувство за хумор и тя обичала много таланта му на музикант, често искала да й свири нещо, казвала пред близки младата актриса.