Луиза Григорова лъсна  на морето по бански и тениска. Снима се коленичила на морския бряг, но уплаши феновете си с прекалено слабо тяло. Младата майка, която е само на 33 г се пусна напълно натурална без филтри и разкрасяващи програми в Инстаграм, но предизвика притеснение след последователите си в социалната мрежа, че може да страда от хранително разстройство.

Луиза Григорова без дрехи – живи мощи (Актрисата шашна с анорексично тяло – Снимки)

Луиза се показа такава, каквато е в действителност, но се видяха всичките й кокали, а хората я определиха досущ като анорексичка. Може и да похапва, но ангажиментите й в киното и театъра и отглеждането на сина й са се отразили зле на младата жена. Която напомня на недохранено момиче, а не на жена в разцвета на силите си.

Луиза Григорова без дрехи – живи мощи (Актрисата шашна с анорексично тяло – Снимки) - Снимка 2

Че краката й са дълги като на манекенка две мнения няма, но пък и бюста й съвсем се е стопил и изобщо го няма. Кокалите й стърчат от всякъде, особено на кленете, а гледката е нелицеприятна.

Луиза Григорова без дрехи – живи мощи (Актрисата шашна с анорексично тяло – Снимки) - Снимка 3

Иначе е похвално, че скоро актрисата се обяви срещу разкрасяването с фотошоп и филтри в социалната мрежа и призова младите жени да не следват примера на ония инфлунсърки и звезди, които променят външността си на снимки за пред публиката.