Още няма една година, откакто се ожениха Евгени Димитров - Маестрото и младата му любима Виктория Готева. Двамата са заедно от общо четири лета, а се познавали още по-отдавна, но се сближили покрай пандемията и уроците по пиано, които Вики взимала при музиканта.

Знаем, че журналистката е с цели 27 години по-млада от Маестрото, който се слави като доста голям женкар - през леглото му са минали редица дами, нищо, че изглежда невинен като бебе.

Е, явно обаче Виктория му е взела ума сериозно, защото четири години по-късно той показва, че продължава да е луд по нея. Доказателство ли - ами за малко щеше да я изяде пред очите на всички в автобуса към самолета.

Маестрото и Готева отпътуваха за уикенд в Неапол и бяха заснети в автобуса, който ги откарва към самолета. Макар около тях да гъмжеше от хора, те не се притесняваха да демонстрират чувствата си един към друг и буквално не се отлепиха от прегръдките си.

Евгени е баща на три деца, но предвид младата възраст на съпругата си, като нищо ще стане татко и на четвърто. Предполага се, че Готева ще иска да роди, а близки около тях само й пожелават да не бъде поредната, която музикантът ще зареже след време.

Източник: Crimesbg.com