Григор Димитров е бесен от новата работа на Мария Шарапова. Скандалът избухна и заплашва да провали сватбата им!

Годежът между Гришо и Маша се отлага засега. Това стана ясно след скандала, който двамата си спретнали, при това насред улицата. Григор Димитров поискал обяснение от рускинята за новия бизнес, който стартира. А именно рекламна кампания на компания за почистващи препарати, Според договора между двете страни ликът на Шарапова ще бъде на всеки един продукт. Което значи, че хората ще виждат лицето й даже когато си чистят тоалетната, пише "Уикенд".

[caption id="attachment_335803" align="alignright" width="300"]Григор Димитров се скара с Маша, сватбата под въпрос Григор Димитров се скара с Маша, сватбата под въпрос[/caption]

Гришо търпял много подигравки от приятелите си, че възлюбената му щяла да помага на човек да си свърши по-добре работата в тоалетната. Накрая Григор Димитров просто не издържал. Той смятал, че Мария го излага жестоко и настоял да се откаже от кампанията. Съответно тя отказала категорично и избухнал луд скандал. Всичко това се случило навън пред десетки хора, което накарало Гришо да потъне в земята от срам, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335804" align="alignleft" width="200"]Шарапова се оказа широко скроена от нашия Гришо Шарапова се оказа по-широко скроена от нашия Гришо[/caption]

Мария Шарапова обаче е малко по-различна от любимия си в това отношение. На нея не й пукало къде и какво говори, камо ли какво прави. Подчинявала живота си единствено на своите нужди, а в случая щяла да прибира процент от продажбите на препаратите, който се очаква да е доста висок. Затова рускинята не се подчинила на своя възлюбен и скандалът не закъснял.

Според слуховете Григор Димитров тъкмо се готвел да предложи брак на Маша, когато са започнали подигравките, заради което се е разубедил. Говореше се, че Гришо ще поиска ръката на руската си колежка на Св. Валентин, но не се случи така. Може да се каже, че скандалът е попречил на годежа между двамата влюбени. Наистина жалко и дано изгладят противоречията си.