Всички сме наясно, че Папи Ханс не може да си седи на Д-то, а още по-малко да бъде верен на жена. Очичките на палавия писател и псевдо певец не спират да щъкат наляво и надясно, без значение дали е обвързан, или не.

Луд скандал: Папи Ханс сваля нова гореща мацка, гаджето му Сара истеряса! (виж още + СНИМКИ)

Знаем, че от доста време насам Константин Трендафилов (пълното му име) е във връзка със Сара Драгулева, която уж обожаваше. Между двамата обаче избухнали луди скандали след записа на последното парче на певеца. В него участва Валерия Дакова, за която може би тепърва ще слушаме.

Мацката определено е гореща, даже не гореща, а взривяваща - особено в тялото. И дори Сара, която е модел, трудно се мери с нея. Близки до Папи разкриха, че откакто се запознал с Валерия, лигите не спирали да му текат. Тя обаче не го отразявала като нещо повече от приятелче.

Луд скандал: Папи Ханс сваля нова гореща мацка, гаджето му Сара истеряса! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

"Само да го видите като е покрай нея, гледа я като бито псе. Личи му от километри, че иска да я бодне, но тя трябва да е луда. Папи може да се прави на какво ли не, но реално не е някакъв супер мъжкар, който да подлудява жените. По-скоро Валерия гледа на него като на момченце", смеят се очевидци.

Въпреки това Сара не приемала никак радушно факта, че половинката й плези език по друга и на няколко пъти го взривила с крясъци. А дали ще си хване багажа и ще се изнесе, ще видим.