Галена сама се подреди на този хал

Хитовата изпълнителка се вманиачи по отслабването и това й изигра лоша шега. Топ певицата на „Пайнер“ стана плашещо слаба, а феновете многократно я предупреждаваха за опасността. Тя се превърна в „ходещ скелет“ и  остана само едни „живи мощи“, но вида й не стресна смядовката.

„Аз се харесвам такава и искам даже още да отслабна“, отблъскваше атаките Галена.

Но заради упорството певицата се „насади на пачи яйца“ и сега ще си „сърба“ последствията от упоритостта си и манията да е много слаба.

При едно от последните си участия на Галена й прилошало и започнала да повръща.

„Беше наистина нещо страшно. Както си пееше и радваше публика, изведнъж й стана много зле. Добре, че я хванаха, иначе щеше да се сгромоляса и удари на земята. След което започна да драйфа. Ужас, ама тя сама си го направи“, припомнят си кошмарната случка клиенти на заведението.

Според други източници на Галена не за първи път й прилошава на участия. Но сега изглежда нещата са много сериозни, защото тя е отменила още две планирани изяви-в столицата и в Силистра.

Но не е изтъкнала причината за това решение. Според мнозина това се дължи на инжекциите за диабетици, които фолкаджийката си бие, за да бъде слаба.