Маги от "Ергенът" е победителката в предаването и това се знае отдавна. Тя ще спечели не само формата, но и сърцето на Алек Младенов, с когото са заедно и до днес. Истината обаче не биваше да се разкрива, още по-малко от самата нея. Уви, тя не се сдържа. Тщеславието й надделя и сега я грози тлъста глоба от продуцентите.

Постъпката на Магдалена Томова е адки тъпа, но е факт. Преди ден тя публикува в социалната мрежа една от поканите на Алек, адресирана до нея в предаването, като над фотото написа, че когато нещо е предопределено и се полага на теб, никой не може да ти го отнеме.

Е, какво е това, освен очеизваден знак, че тя е надвила всички и им е показала коя е "кралицата" в сърцето на блондина... Да, вероятно постъпката на Маги е провокирана от това, че много от по-младите участнички я обиждат на възраст, наричат я "дърти-кърти" и дори "бабичка".

"И тази бабичка ви разказа играта, квачки такива, смотани - очевидно е, че Магито иска да каже точно това с поста си, но да си беше затраяла и да изчака да му дойде времето. А сега ще го отнесе жестоко, защото продуцентите ще я скъсат от неустойки по договора", категорични са предишни участнички в предаването.

Източник: Crimesbg.com