Съпругата на Константин - Надя се срами пред колежките му!

Константин спря кранчето на съпругата си Надя. Така хубавелката е принудена да се черви пред колежките му, които се надпреварват да се хвалят чии мъж е по-щедър и ги глези повече.

Историята с парите, които Константин отпуска на жена си, гръмна в общественото пространство, след като столичните клюкари забелязаха, че Надя ходи облечена доста неглиже, да не кажем бедно. Предвид това, че мъжът й е един от най-платените и оборотни изпълнители в жанра, а и е горд собственик на вървежна дискотека, видът на Надя съвсем не отговаря на статута й.

[caption id="attachment_309845" align="alignright" width="197"]Надя винаги ходи с евтини дрешки, Константин не й дава пари Надя винаги ходи с евтини дрешки, Константин не й дава пари[/caption]

Русокоската почти винаги се появява в спортни дрешки или най-обикновен анцуг, а когато реши да се барне "по-така", блузките и рокличките й редовно са закупени от магазините за "средната класа" и вървят по 20-тина лева парчето. Знае се, че там дрехите далеч не са уникат, а много от тоалетчетата на Надя могат да бъдат видени върху телата на поне десетки българки из цялата страна. Всичко това навежда на мисълта, че Константин не дава пари за харчлък на жена си. Защо ли?!

Може би, защото просто е стиснат, отбелязват запознати, пише Хотарена.нет. Факт е, че Надя не работи нищо и единственият, на когото може да разчита за пари, е Константин. А той ги има в изобилие, за да я води по почивки и екскурзии, но не и, за да й обнови гардероба.

Принципно няма нищо лошо Надя да се облича сравнително скромно и в тон с всички останали по улицата. Единственото, което е някак притеснително, е фактът, че тя непрестанно е заобиколена от колежките на Константин, които нямат нищо друго в гардероба си, освен Гучи и Фере.

И предвид прословутата суета в чалга средите, много вероятно е Надя да се чувства между тях като грозното патенце. Дано Константин скоро да се сети и да развърже кесията!