Ани Салич изобщо няма намерение да празнува 45-я си рожден ден!

Хитовата водеща Ани Салич няма никакво намерение да празнува 45-я си рожден ден, който се пада на третия ден от Великден. Защото тя най-накрая започна да осъзнава, че не е толкова хитова, колкото си е въобразявала в своето царство в Би Ти Ви.

Ани Салич получи лоши новини само дни, преди празника си и това направо я поболя. Тя се тревожи, че слуховете в коридорите на Нова телевизия ще се окажат верни и, че екранният й партньор в новините Ники Дойнов ще задейства отстраняването й от емисията, за да върне на нейно място предишната си колежка Даниела Тренчева.

[caption id="attachment_312935" align="alignright" width="300"]Ани Салич се страхува, че ще бъде заменена от Даниела Тренчева Ани Салич се страхува, че ще бъде заменена от Даниела Тренчева[/caption]

Факт е, че докато водеше с Даниела Тренчева, новините на телевизията се радваха на в пъти по-висок рейтинг, отколкото когато Ани Салич пое щафетата. Като истински професионалист Ники Дойнов беснеел ежедневно в студиото и от седмица не си спестявал укорите и критиките към Ани Салич.

Той все по-често я карал да гледа стари записи и да се учи от Даниела Тренчева как по-професионално да води новинарските емисии, защото начинът на работа в Би Ти Ви не съвпада на 100 процента с този, по който са свикнали в Нова телевизия. Ники Дойнов държал Ани Салич да води по-сериозно емисиите и да се съсредоточи повече, за да избягва постоянните грешки и лапсуси, които прави.

"Ани Салич е изпаднала в страшна меланхолия. Тя най-после осъзна, че хората вече не я харесват толкова много и не може да лежи на стари постижения и лаври. Когато дойде в Нова телевизия, носът й беше вирнат до небето. Сега обаче започна да става по-тиха от водата, защото авторското й предаване, което й бе обещано, няма да тръгне. Поне не и тогава, когато тя се надяваше. А така не може да оправдае бомбастичната заплата от 10 000 лева, която взима", коментират служители на Нова телевизия.

Ани Салич все повече се бояла, че не само може да се прости с предаването си, но и с работата си в Нова телевизия като цяло. А ако това стане, не е ясно къде ще отиде да работи, още повече пък на такава фамозна заплата. Затова започнала да се държи добре с всички и едва ли не на мравката път да прави, само и само да заслужи одобрението на колегите си.