Лоша вест застигна поп фолк дивата Преслава

Преслава е разбрала късно за това, но Лидка Скалата не спирала да злорадства. Причината е най-прясното гадже на фолкаджийката. Той е варненският богаташ Христо Попов, а снимките, където двамата си налетяха без срам в морска дискотека обиколиха нета и възбудиха духовете. След като видяла как бившото гадже на сина й, пред която Лидка Скалата благоговеела, върти усилено език и не се притеснява да се натиска в нощния клуб със симпатягата, Лидка изригнала и бясно изтрила всички общи снимки с Преслава от Фейсбук.

Но последната вест за хубавеца й докарала истерична радост и тя със задоволство протривала ръце. Оказала се, че интелигентното гадже на поп фолк дивата има доста тлъста креватна биография. През леглото на варненския плейбой преминала солидна кохорта от елитни красавици, HotArena. Момъкът обаче не се пускал на всеки, а си имал изисквания. Мадамите да са красиви, с тяло на манекенки и високи.

[caption id="attachment_340009" align="alignright" width="300"]Преслава не знае как да реагира на новината Преслава не знае как да реагира на новината[/caption]

Преслава, която бизнесмена преследвал отдавна се вмествала в неговите критерии и засега двамата били като залепени. Но Преслава трябва да преглътне гордостта и егото си и да знае, че е рода с половината красавици в морската столица. Пък и не ес знае докога ще е неин, коментирали я злобно зад гърба колежките й, разбра и Kluiki.bg.

Топ певицата на „Пайнер” се правела, че не й пука от новината, но била доста унила, след като научила солидното количество мадами на новото си завоевание. Младокът, също като Малката Бирма бил с доста години по-млад от Преслава, но имал чувствително по-голям арсенал от креватни завоевания. Всеки, който познавал Преслава знаел, че зад очарователната й усмивка се крие ревнивка с лют характер. И скандалите с бившия й Жоро Бирмата бяха заради ревност и станаха достояние на цялата страна.

Според близки до екс двойката Преслава с нищо не отстъпвала на Георги Станоев и доста често вдигала патардия заради нощните му купони и залитанията му по знойни хубавици. Как ли сега ще преглътне това, че Христо е преспал с половин Варна?, питали се близките й приятелки. А Лидка Скалата не спирала да злорадства за новото попадение на доскорошната й любимка и да твърди, че е изпуснала питомното, сиреч нейния син.