Звездата на „Комиците” Руслан Мъйнов вече е потрошил коли от цял автопарк

омикът или не умее да шофира или го гони лош късмет. И ако това не е карък, щом Руслан Мъйнов е успял за няколко години да катастрофира не е един или два пъти, а цели седем. Актьорът се ударил преди няколко месеца, като изпотрошил и още десет возила около него.

[caption id="attachment_324008" align="alignright" width="300"]Руслан Мъйнов го гони лоша прокоба Руслан Мъйнов го гони лоша прокоба[/caption]

Драмата се разиграла около столичния зоопарк, а очевидци на мелето твърдят, че пухкавият доскоро сатирик бил ударен от мощен джип. За щастие Мъйнов контузиите му не били животозастрашаващи, но бил откаран в „Пирогов” за преглед.

При една от катастрофите обаче той получил мозъчно сътресение и бил прибран от жена от екипа за да се грижи за него. Артистът признава, че обича високите скорости и хич не се съобразява със знаци и светофари. Заради пораженията, които нанасял на колите си, Руслан Мъйнов отдавна престанал да бъде придирчив към марките им, разбра Kluiki.bg.

Той карал тази от возилата, които в момента били що-годе читави и се движели. Затова артиста не наблягал на визията, а се мятал на колата, която е в движение. Дори наскоро се явил на работа с една напълно очукана бричка, твърдят колегите му от шоуто. Комикът обаче отскоро си наумил, че го е застигнала лоша прокоба. Той се зарекъл да посети врачка, за да види дали няма направия и да премахне лошия си късмет.

Заричал се и метне ли се в колата, кракът му по-малко да натиска педала на газта, но все не спазвал уговорката, която давал пред себе си и се увличал по високата скорост.

Руслан Мъйнов още помнел първата семейна кола, стар запорожец, която баща му купил. Тогава той бил едва на 14 години и спомена за нея още топлела душата му. А своята първа кола от марката „Шкода” комикът наричал „своето момиче”. Той си я купил с първата заплата от шоубизнеса и спомена за нея още не бил избледнял в съзнанието му.

А на тавана в стар куфар Руслан Мъйнов криел богатство. Там имало над седемдесет колички, които той спечелил по стрелбищата. Един от тях, стара марка микробус комикът винаги носел със себе си, убеден, че му носи късмет.