Диляна Попова отне Асен Блатечки от съпругата му, но възмездието я застигна!

Кой е казал, че делата ни остават ненаказани?! Болшинството от хората смятат, че на света има възмездие за делата ни и животът го доказва всеки ден. Днес т.нар. възмездие, или както искате го наречете, застигна красивата Диляна Попова. Манекенката умело отне чаровника Асен Блатечки от семейството му и вече чака дете от него. Защо обаче й се случи нещо, от което едва не "пометна"?!

А именно - Диляна Попова изпадна в дива ярост и почти й прилоша, когато видя любимия си Асен Блатечки да целува страстно друга. Това обаче не беше законната му съпруга, а младата и чаровна певица Нора Караиванова. Да, реално погледнато гневът на Диляна няма смисъл, защото целувките между Асен Блатечки и Нора Караиванова са само част от сценария на последния й видеоклип.

[caption id="attachment_315557" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна побесня от целувките на Асен Блатечки с Нора Караиванова[/caption]

Диляна Попова обаче отлично познава характера на "благоверния" си и по-добре от всеки друг съзнава колко слаби са ангелите му. "Това беше страшен удар за Диляна. Да гледа как мъжът, когото обича, се целува като подивяло животно с друга, при това готина мацка. Нервите й не издържаха, още повече, че бременността й влияе страшно сприхаво на характера. Тя часове наред се караше на Асен Блатечки, че изобщо се е съгласил да участва в клипа на Нора. Смята, че е било редно да откаже. И сега е на валериан за успокоение", разкриха приятелки на красивата Диляна Попова, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315559" align="aligncenter" width="300"]Кадрите, които подлудиха Диляна Попова Кадрите, които подлудиха Диляна Попова[/caption]

Целувката с Нора Караиванова обаче може и да не е най-големият проблем за Диляна Попова оттук нататък. Асен Блатечки е известен с чара и ведрия си характер, но и с прословутата си жажда за свобода, която ревнивата Диляна все по-настойчиво се опитва да ограби.

"Защо Асен Блатечки беше толкова години с Катерина Горанова?! Ами, защото тя единствена можеше да го разбира, да му прощава и да му дава така ценната за него свобода. Както е тръгнала Диляна, не им даваме много време заедно. Та тя задушава Асен Блатечки още в самото начало на съжителството им, представете си какво ще следва по-нататък. Ако изобщо има по-нататък", тревожно клатят глави дружки на манекенката.