Феновете на певицата на народа Ивана са неутешими!

Черен ден се очертава днешният за всички почитатели на певицата на народа, или иначе казано - просто Ивана. Феновете й, които са хиляди в цялата страна, са неутешими, защото никога повече няма да видят любимката си на грандиозните концерти на Планета Пайнер, пише Лайфстайл.бг.

Защото от днес Ивана вече официално не е част от Планета Пайнер. Тя бе изгонена най-брутално от компанията и то лично от нейния собственик Митко Димитров, който преди това й вдигнал луд скандал.

ivanaПричината за беса на Митьо Пайнера били пари - пари, които Ивана не му дала от няколко свои участия, а именно 10 000 лева.

"За 10 000 лева да изгони най-голямата си звезда, символа на компанията", възмущават се бесни фенове, които не могат да проумеят постъпката на бизнесмена.

А други коментират, че това е било най-удачния начин да се отърве от застаряващата певица, за да не му се налага да продължи да харчи пари за клиповете й, като може да ги влага в далеч по-млади и апетитни звезди като Галена и Андреа например.

Каквато и да е причината за "уволнението" на Ивана от Пайнер обаче, факт е, че ако пожелае, тя може да продължи кариерата си и без него. Но изпълнителката бе признала лично пред Сашо Диков, че май вече й е време да слезе от сцената.