Лоренцо е напът да наследи съдбата на майка си в любовта. Софи Маринова нямаше късмет, след като се раздели с бащата на сина си, а после взе един изверг като Гринго да я пребива всекидневно.

Според Софка синът й също не е попаднал на достоен партньор в живота. Младежът е сгоден за момиче на име Мария, но майка му смята, че девойката е златотърсачка.

Младите влюбени са сгодени и стягат сватба. Тъй като Лоренцо е безработен, той помолил майка му да поеме всички разходи по венчавката, които възлизат на около 120 000 лв. Софка първоначално отказала, тъй като не харесвала бъдещата си снаха, но синът й се разплакал пред нея и й обяснил, че толкова много обича Мария, че дори би се оженил за нея, ако знае, че иска само парите му.

Певицата все пак се съгласила, защото от малък не отказва нищо на Лоренцо, затова той вече е на повече от 20 г., а е един лентяй, който още разчита на мама за всичко.

Софи не харесвала Мария и заради нещо друго, далеч по-лично. Момичето не било девствено, а в техния етнос много се държало на тези неща, когато става  въпрос за сватба.

Девойката не само не била непорочна, но и всъщност била доста шавлива. Все още се говори за лихвар и търговец на скрап от „Факултето”, с които Мария е била преди Лоренцо.

След сватбата младото семейство ще мисли с какъв бизнес да се захване, за да не бъде в тежест на Софи Маринова. Засега Лоренцо доказа, че в нищо не го бива. Провали се като певец, както и като трафикант на бежанци. За последното без малко да влезе в затвора, но майка му го спаси.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com