Наглостта на сина на Софи Маринова минава всякакви граници. Вместо да се радва, че не е в затвора, Лоренцо Игнатов продължава да дразни полицаите и да им се прави на важен.

Ромският младеж шофирал „Мерцедес” на връщане от участие на майка му. Двамата разговаряли в колата, когато ги спрели от КАТ. Случката се разиграла в Студентски град в София.

Лоренцо отказал да бъде тестван за наркотици, което усъмнило полицаите, че се е надрусал. Затова му взели шоф. книжка, а зад волана седнала майка му.

Минималното задържане на шфьорска книжка в КАТ е 3 месеца. Очевидно това е вбесило Софи Маринова, която започнала да псува и кълне служителите на закона. Тя била убедена, че циганските клетви много ловят хората и полицаите ще си изпатят за това, че са дръзнали да дразнят сина й.

Освен всичко друго при първоначалния опит на катаджиите да спрат Лоренцо той се опитал да им избяга. Това също е основание за сериозна глоба и наказание.

Това е поредната разправия на Лоренцо с полицията. Наскоро той бе уличен в незаконно превозване на бежанци. За това по принцип може да се влезе в затвора, но младежът избегна тази санкция, въпреки че в продължение на дни се укриваше.

Източник: България днес