Лора Асенова ще бъде новият шампион на „Мастършеф“. Това ще стане обаче не благодарение на таланта й за готвене, а благодарение на сексуални услуги.

28-годишната Мис България – Вселена 2019 от самото начало сваля открито Илиан Кустев, който е член на журито. Той изобщо не се противи на влажните й погледи и нелепи намеци за плътски наслади. Според слуховете извън ефир Лора вече е станала любовница на Илиан и двамата кроят планове за победата й в кулинарното предаване.

Считаната за красавица млада дама от Бяла Слатина е хвърлила око на Илиан не само заради победата си в шоуто, а и заради неговите немалко финансови възможности. Той е работил в някои от най-известните ресторанти в Лондон и Париж. Освен това е изготвял менюта на хора като Ерджеп Ердоган, Маргарет Тачър, крал Чарлз и др. Шеф Кустев има и ресторантьорски бизнес в България, който върви много добре.

Всичко това предполага, че Илиан е пълен с пари, а точно такива мъже иска в живота си Лора Асенова. Тя най-вероятно го е проучила, щом е узнала кои ще са членовете на журито. Макар да имат възрастова разлика от почти 20 години, Лора явно дава мило и драго да прави секс с Илиан, за да пробие в кулинарния бранш.

Източник: Crimesbg.com