Лора Караджова изостави малката Алиса

Поп певицата Лора Караджова остави малката си дъщеря и хукна по заведенията да пее. Зафучи невръстната си щерка и се юрна да обикаля по кръчмите и нощните заведения, не престават да я корят майките.

Други пък защитават младата певица, че има глас и дарба и тя не бива да отлежава, а да се развива. Какво лошо има в това, да върши нещо, което й харесва, щом има кой да й помага в отглеждането на детето й, парират ги пък фенове на певицата. Има и трети, които намекват, че Лора отново се е запалила по предишната си страст и не е успяла доста дълго да изкара, без да взима забранените медицински вещества, пише Слава.

Припомняме, че певицата роди дъщеря си Алиса два месеца преди Нова година. Тя направи татко никому неизвестния дотогава варненец Валентин Савов. Спортягата тренира бойни изкуства, кара сноуборд и ски. Именно като страстна любителка на зимните спортове Лора се запознава с него в Банско, след като се качва на сноуборд преди коледните празници, припомня Kluki.bg.

[caption id="attachment_337983" align="alignright" width="300"]Лора Караджова хукна по участия Лора Караджова хукна по участия[/caption]

След като се запознава с настоящия си приятел и го дарява с прекрасна дъщеричка, щурата купонджийка, обичаща свободата казва : „ На мен ми е много приятно да изкарвам цялото си време с детето си. Тя ми е най-голямото забавление в момента”. Е, явно на Лора й е дошло в повече от грижите на малката сладурана и е решила да я прехвърли на родителите си.

Фронтменът на „Сигнал” Данчо Караджов се е превърнал обаче в дядо мечта. Бащата на Лора с удоволствие дундуркал малката сладурана и не се отделял от нея и за миг. „Лора обича много да пее и да ходи по участия. Не може да откаже никакви ангажименти. Защо да не прави това, което й носи удоволствие”, парирал той нападките, че щерка му е хукнала по кръчмите и е неглижирала грижите към бебето.

Приятелят на Лора Валентин също й бил бесен, че е оставила съвсем малка дъщеря им на грижите на баби и дядовци. Според близки до двойката между тях често възниквали скандали на тази тема и мускулягата не бил съгласен половинката му да се кълчи по кръчмите, а някой от родата да се грижи за малката Алиса.

Запознати с бурния живот на певицата се съмняват, че само заради едната обич към професията и пеенето е накарало Лора Караджова да остави невръстното си дете и да тръгне по участия. Дори и да има много ангажименти, както я защитава Данчо, редно е едно известно време да си остане вкъщи и да си гледа дъщерята, не мирясват злобари.