Лора Караджова призна, че бебето й е изненадало много семейството й!

Звездата на "Сигнал" Данчо Караджов и съпругата му Мариана са се шокирали, когато са узнали, че щерка им Лора е бременна. Това призна самата певица днес по БТВ, видя Kliuki.bg.

"Родителите ми винаги са гледали на мен като на малкото им момиченце. Дори не им беше минавало през ум, че може да си имам собствено дете. Останаха в шок, когато им съобщих. След това обаче много се зарадваха." - каза Лора Караджова.

[caption id="attachment_329996" align="alignright" width="300" class=" "]Лора Караджова със своя възлюбен Лора Караджова със своя възлюбен[/caption]

Щерката на Данчо роди наскоро от Валентин Славов, но се оказва, че майката и бащата на Лора са се изненадали така, защото не са знаели, че връзката й е толкова сериозно. След като Караджова прекара толкова години с Део, без да се обвърже с него чрез брак или дете, тя веднага се реши на по-сериозни стъпки с Валентин. Именно заради това Йордан и Мариана са били шокирани от бременността на певицата.

Лора Караджова избра за детето си интересното име Алиса. Блондинката обаче няма намерение да отлага завръщането си на сцената и вече готви нов проект, за да не бъде забравена.

"Скоро се връщам. В нашия бизнес, ако не си пред очите на хората, изчезваш от хоризонта. Мъжът ми също е много зает. Затова грижите върху малката ще паднат повече върху майка ми, която е пенсионерка и има възможност да помага." - сподели Лора Караджова.

Певицата почти не е изгубила изящната си фигура по време на бременността, което е изненадващо. Тя признава, че да имаш дете е най-великото нещо в живота на всеки човек. Затова в момента Лора е безумно щастлива.

"В лицето на Алиса открих какво е истинско щастие. То не се състои само в теб самия, а в хората, които присъстват в живота ти. Детето ми е номер едно за мен." - откровеничи още Лора Караджова.