Лора Караджова с любопитни разкрития относно раздялата си с Део!

Певицата, която наскоро стана майка - Лора Караджова, призна в ефира на Нова ТВ, че бившият й приятел Део е бил много харесван от Мариана - жената на Данчо Караджов и майка на Лора. Именно тя е спирала щерка си да напусне Деян Славчев през последните години.

"Майка ми не искаше да го напускам, защото вярваше, че той е мъжът за мен. Смяташе, че ако се разделим, може да остана сама и да не създам семейство. Аз обаче имах нужда да скъсам с него, просто се задушвах. За щастие баща ми ме разбра чудесно." - сподели Лора Караджова.

[caption id="attachment_336857" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова[/caption]

Щерката на Данчо и Део прекараха заедно цели 8 години, но в последните 2 от тях са били доста нещастни. Слуховете са, че след като и двамата са спрели наркотиците, са установили, че не са един за друг. Първа връзката прекъсна Лора, но тя твърди, че подсъзнателно и Део е имал същото желание.

[caption id="attachment_336858" align="alignleft" width="300"]Цялото семейство Караджови Цялото семейство Караджови[/caption]

"Трябваше всеки да започне на чисто и да продължим живота си поотделно. Не мога да кажа, че майка ми е имала някакви по-специални симпатии към Део, както се твърди. Просто залагаше на сигурното, което смяташе, че е Деян. Оказа се, че греши." - каза още Караджова пред Сашо Диков.

Раздялата наистина се оказа ползотворна и за двамата. Въпреки че дълго време Део отказваше да приеме края, днес той е щастливо обвързан и дори прави опити за първото си бебе. Лора Караджова пък вече роди своята първа рожба. Преди няколко месеца тя дари Валентин Славов с малко момиченце, което двамата кръстиха Алиса, припомня Kliuki.bg.

Йордан Караджов, който присъстваше също на интервюто, направи интересно признание, че през 1990 г. е мислил да се отказва от музиката, поради липса на финанси, но някак "Сигнал" е успяла да се задържи като група и днес е радостен, че не се е пенсионирал.