Лора Караджова не издържа вече на живота с Валентин Славов

Вместо семейният живот да е като в приказка за Лора Караджова, тъй като роди наскоро, тя изнемогва финансово. Певицата не можела сама да издържа цялото семейство. Хонорарите й не били ниски, но за трима души не стигали.

Мъжът й Валентин Славов не вкарвал почти нищо в семейния бюджет, писа ПИК, позовавайки се на "Слава". Той се занимавал със сноуборд и ски през зимата и киокушин карате през останалите сезони. От тях обаче изкарвал колкото за джобни за себе си и професията му по-скоро наподобявала хоби, отколкото истинско печелене на пари.

[caption id="attachment_338051" align="alignright" width="300"]Лора Караджова едва издържа семейството си Лора Караджова едва издържа семейството си[/caption]

Така Лора Караджова се озовала в абсурдната ситуация да няма достатъчно пари. Вече й било неудобно да взима от баща си Йордан и заради това засега мизерствала. Преди е нямала проблеми, но появата на Алиса я натоварило финансово изключително много, научи Kliuki.bg.

"Едно дете изисква много средства. Не можеш да си позволиш да родиш бебе и на това бебе да не му осигуряваш добър живот. Всичко обаче е толкова скъпо, че дори на звезда като Лора й се налага да пести." - казва позната до семейство Караджови.

Валентин Славов обаче не се трогвал от ниския семеен бюджет. Той искал да работи това, което на него му носи удоволствие. Затова не си търсел по-доходоносна работа и продължавал да разчита главно на половинката си.

"Лора тръгна по участия почти веднага след раждането. Просто нямаше друг избор. Трябват пари, а Вальо едва успява да си покрие собствените сметки и осигуровки." - шишукат приятели на семейството.

Парадоксът е, че Лора Караджова напусна Део заради неговата липса на отговорност. Рапърът също не мислеше много за бъдещето и често оставаше без пари. Певицата обаче си намери сходен мъж в лицето на Валентин Славов, което поставя въпроса - защо всъщност напусна Део?!