Когато си дама и то известна никак не е красиво и даже е ужасно да те гледат пияна в национален ефир

Лора Караджова, която е майка на две малки деца и преди да роди и след това е била купонджийка. Въпросната блондинка често е била виждана по партита из софийските клубове доста развеселена на градус. След като се залюби с Марсел Рохас и роди второто си детенце Караджова не се промени, както доста близки до нея хора се надяваха.

Щерката на Данчо си остана видна парти мацка

Може би младата певица не можа да превъзмогне влечението си към чашката и алкохолът е причина пак да се раздели с любимия си.

А време на старите епизоди от кулинарното шоу „Черешката на тортата” си спомнихме как Лора се накваси и фъфлеше , явно прекалила с огнената течност. А още по-скоро по време на „Маскираният певец” мнозина си я спомнят колко бе неадекватна на финала, че даже водещите се замаяха как да замажат резила й.

Жени не крие влечението си към питиетата

Жени Калканджиева е следващата нашенка,  която обича питиетата, особено червеното вино.  Красавицата беше повела война с комшиите си, мятайки яйца от прозорците, дигаше грозни скандали, арестуваха я . Все неща, които четвъртата по красота в света никой не е вярвал, че може да направи.

Но по време на участието им с Тачо във ВИП Брадър 2014  по цял ден се наливаха с алкохол и се нагледахме на едни скандали и пиянски изцепки, а през 2018 г й се наложи да напусне шоуто пак заради пиянските си прояви.

Дебора няма кой знае каква кариера, но купоните с алкохол са й на сърцето

Фолкаджийката Дебора също ще се запомни с неадекватното си поведение в Big Brother Most Wanted. Прз цялото време тя беше нокаут. Страстни сцени с рапъра  D-Flow, голяма доза хапчета за успокоение и всичко това гарнирано с огромно количество алкохол и скандали.

След поредната тежка нощ Дебора изглеждаше все едно е била в боен клуб – напълно размазана и не на себе си.