Григор Димитров се метна в обятията на нова кака

Тенисист номер едно у нас си пада по по-зрели жени и пак не изневери на вкуса си. След като вероятно актуалното му гадже до момента Лолита Осипова остана в миналото, той не си губи времето.

Спортягата бе ловнат в опасна близост с палестинската художничка Самар Сатамян.

Тенис ракетата номер едно си има падалка по по-големи и зрели жени. Всички знаем любовната му афера с Никол Шерцингер, която доведе дори на гости на мама в Хасково.

Лолита остана в миналото:Гришо Димитров ловна нова кака(Горещо фото)

Гришо и палестинката отричат да са гаджета, но на мнозина, както и на тяхното близко обкръжение, това никак не им се вярва. Палистинката е не само талантлива художничка, но и спортен психолог. Е, именно такава мадама му трябва да наш Григор, защото не е тайна, че има лабава психика, особено ако насреща си види красива жена. А  и щом е по-голяма на години от него, работата е в „кърпа вързана“.

Според горещата клюка палестинката подарила на Григор Димитров свое платно, на което било изобразено голо женско тяло. Парещият слух твърди, че това е неин автопортрет, а картината виси на почетно място в дома му в Монте Карло.

А  и факта, че Гришо и Самар не спират да си пускат общи снимки из социалките навява на мисълта, че двамата са си двойка, въпреки че твърдят обратното. Интересното е, че палестинката е омъжена и има две деца, което  е в разрез с религията на арабския свят. Само че художничката прекарва доста време в ателието си в Дубай и то сама.

Източник: Уикенд