Сезонът на дините и появата на фолкпевици на плажа обикновено създават вълнение и раздвижват въображението. Вярна на своя стил да съблазнява със своето атлетично тяло и форми, Лияна отново впечатли своите фенове и нагорещи мрежата до краен предел.

Лияна се разкрачи на морето, всички онемяха от тези СНИМКИ 18+

Серията от секси снимки, заснети на морския бряг, показва, че тя се наслаждава на морски отдих в момента. Певицата също така демонстрира в каква превъзходна форма се намира благодарение на постоянните тренировки във фитнеса и здравословния бивот.

Лияна се разкрачи на морето, всички онемяха от тези СНИМКИ 18+ - Снимка 2

Под изкусителните кадри изпълнителката написа само "Love" (Любов), което ни подсказва, че зад камерата има специален човек, когото тя явно пази в тайна от публичността.

Лияна се разкрачи на морето, всички онемяха от тези СНИМКИ 18+ - Снимка 3

Преди 2 години тя се появи на абитуриентския бал на дъщеря си, като и 2-те събраха погледите с пищните си силиконови деколтета.

Лияна се разкрачи на морето, всички онемяха от тези СНИМКИ 18+ - Снимка 4

Изкусителната фолкпевица е родена в София през 1980-та година, а музикалната й кариера започва от ранна детска възраст. Още на 14 години тя издава първия си албум с помощта на баща си Валентин Попов, който е изявен композитор.

Лияна се разкрачи на морето, всички онемяха от тези СНИМКИ 18+ - Снимка 5

През 2013-та година взима участие в ВИП Брадър 5, където успява да достигне до финала на риалитито и се класира на 5-то място.

Любопитен факт е, че тя е първа братовчедка с известният поп-фолк изпълнител Константин.

Източник: blitz.bg