Красавицата Лияна е съсипана заради предателството на своя близък роднина Константин!

Певицата Лияна се е почувствала много наранена и предадена от своя братовчед Константин. Причината е в сензационното сближаване на Коцето с Алисия, която не е харесвана никак от Лили, пише в. "ШОУ".  Двамата направиха интересен дует наскоро, въпреки че са от различни музикални компании. Още щом зърнала видеоклипа по телевизията обаче, Лияна сметнала, че Константин й е забил нож в гърба.

"Той ми е роднина, една кръв сме, нямаше право да постъпва по този начин. От дълго време ми се казва, че ме обича, а накрая го виждам с Алисия да пее. Как да се чувствам аз? Отнесе се с мен доста зле. Все едно е някой непознат... Бих приела предателство от всекиго, но не и от човек от семейството." - коментирала с близки Лияна, плачейки.

[caption id="attachment_333444" align="alignright" width="300" class=" "]Лияна не може да прости предателството на Константин Лияна не може да прости предателството на Константин[/caption]

Враждата на Лили с Алисия започнала преди години, когато звездата от "ВИП Брадър 2013" се занасяше с футболиста Благой Георгиев. Тогава Ася е застанала плътно зад жената на Благо - Христина Витанова, с която са близки и до днес. Така се стигнало до ненавист между Алисия и Лияна и тя продължава все още.

"Мисля, че я заболя не толкова заради това, че Коцето направи дует с друга, а заради това, че тази друга е точно Алисия. Лили винаги е ненавиждала колежката си. По събирания я избягва и гледа да стои далеч от нея. Двете са съвършено различни. Братовчед й беше длъжен да се допита първо до нея, преди да взима решение за дует." - споделя близка до Лияна.

В момента изпълнителката на "Каменно сърце" изобщо не искала да вижда братовчед си и не му вдигала телефона. Коцето искал да се извини, но засега всички пътища, за да го стори, били затворени за него, дочу Kliuki.bg.