Линда на Кирил Петков най-после проговори

Канадката разкри за отношенията със съпруга си и през какво е минала заради Лена Бориславова.

„Бракът ни висеше на косъм! Преминах през сривове, умора  и напрежение! Исках да захвърля всичко и да кажа „край! Беше ми писнало от всичко! Но от няколко месеца нещата са спокойни и вече няма драми“, призна Линда.

По думите й нещата се случили толкова бързо, главоломно, защото не очаквали и не били подготвени за всичко това. Издигането на съпруга й на най-високия пост в държавата, скандала с Лена Бориславова, лоши помисли. Но тя все пак дала шанс на брака им и нещата се успокоили. Особено след като Лена Бориславова се отдръпнала от политиката и когато съобщили с Миро, че чакат бебе.

След скандала с видеото, на което Кирил Петков се усамотява в тайна квартира с говорителката си Лена Бориславова, тя отказа да коментира. Но не искала да е на едно място заедно с напористата юристка.Линда твърди, че била единствената, която изживяла трусовете в семейството им.

„Децата са вече големи, а най-голямата ни дъщеря тази година завършва обучението си в университета в Ню Йорк.Щях да се притеснявам повече, ако те бяха малки“, твърди съпругата на бившия премиер.

Линда уверява, че мъжа й вече се кротнал и отново били като влюбени. Прекарвал повече време със семейството си. Само двамата си направили почивка в чужбина. Семейно отмаряли и в хасиендата си в Лозенец.