Линда Петкова е доста активна в социалните мрежи

След като съпругът й Кирил Петков завъртя афера с бившата си говорителка Лена Бориславова, канадката не спира да пуска спиращи дъха снимки.

Тя призна, че едва ли не минала през Ада след аферата на мъжа й  и последвалия скандал. Но въпреки всичко решила да даде втори шанс на брака си и ренесанс на връзката си.

Линда го върна на Кирил Петков! Виж къде избяга канадката (Фото)

След като сладкарницата й в центъра на столицата набира бързи обороти и стана известна сред ценителите на този тип сладкиши и издаде готварската си книга, Линда Петкова се почувства звезда, коментират близки до звездното семейство.

Сега канадката показа къде почива и опитни познавачи на чудните морски местенца извън родното Черноморие веднага разгадаха, че тя показва шикозен апартамент на тузарския гръцки остров Лефката. Гледката, която се открива към Йонийско море е наистина спираща дъха, признават ценителите в нета.

Не е ясно дали Линда отмаря там с дъщерите си или сама се радва на топлото слънце, синьото небе и безбрежното море. Едва ли е със съпруга си Кирил Петков, защото лидерът на „Промяната“ води вътрешни борби с Герб, за да може така сформирания кабинет да има поне няколко месеца живот.

„Млад мъж се върти около Линда и кара Кирил да ревнува. Ама нека да види дали е добре да слага рога на жена си“, шушукат фенове на канадката.