Благой Георгиев стана за смях!

Футболистът Благой Георгиев не може да се отърве от бъзици за своята невъзможност да държи ципа си затворен. Фейсбук маниаците не го оставят на мира и го одумват, че отново е зарязал красивата си жена и я е подменил с фалшивия дубликат, силиконката Биляна Евгениева.

[caption id="attachment_318485" align="alignright" width="300"]Ето на каква жена изневери Благой Георгиев! Ето на каква жена изневери Благой Георгиев![/caption]

„Тая на нищо не мяза, в сравнение със съпругата му е грозница”, не мирясват форумци, видя HotArena.net. Те осъждат футболиста заради това, че бившата гимнастичка, която заряза кариера, роди две деца на Благой Георгиев и го последва навсякъде, където го запрати футболната кариера, за пореден път е в обятията неподходяща жена.

Играчът за руския тим Амкар Перм си сменя любовниците по-често от носните си салфетки, но съпругата му дълго прощаваше изневерите. След като завърза афера с поп фолк певицата Лияна, известна с честите си изблици на рев, Христина отново прости на шавливеца. Отношенията се стоплиха дотолкова, че красивата му съпруга го дари с второ дете.

Нещата бяха се уталожили, Благой Георгиев се врече във вярност, но сдържаността му не изтрая и половин година. Набожният футболист, нашарен и с безброй татуировки все пак остана верен единствено на нагона си и забърса поредната си жертва, изпречила се на пътя му. Това се оказа бившата годеница на Христо Сираков , по-известен като Ицо Стоте манекенки.

Двамата отпразнуваха пищен годеж, но не стигнаха до сватба, припомни Kluiki.bg. Много скоро след това милионерът натири еротичната танцьорка. Златотърсачката не успя да се докопа до банковите сметки на Ицо Сираков, но побърза да се утеши в прегръдките на поредния си мъж. Обаче с Благой Георгиев нищо розово не я очаква, категорични са столични бръмчалки.

Благой Георгиев побесня и настръхна срещу медията, която разпространи мълвата, че Биляна Евгениева е поредната му гореща свалка. Но след като показните им ласки на улицата бяха уловени от папараците на предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL” и почивката им в съседна Гърция, футболиста капитулира.

„След като й се насити и жена му отново го прибере, Биляна пак ще мята кълки на пилона”, злорадстват гневно потребителите на нета. Те обаче горещо съветват съпругата му да не му прощава, а да му даде „семафор зелен” в живота.