Наскоро Лили Иванова се е обзавела с фамозно кожено палто за зашеметяващата сума от 23 000 лева. Запознати издават, че естрадната икона си е поръчала красивата връхна дреха от последната модна колекция на „Диор“.

 

Асистентите й направили поръчката в сайта на парижката модна къща и палтото пристигнало на домашния й адрес непосредствено преди студовете, луксозно опаковано в гигантска кутия. Към покупката бил добавен и специален подарък – най-новият парфюм от колекцията с нишови аромати на „Диор“, които не се предлагат в редовните парфюмерии, а само в отбрани бутици на марката по света. Освен това върху флакона било гравирано и името на Вечната Амбър.

 

Лили си купи палто за 23 бона

Звездата вече е обличала неколкократно палтото и е изключително доволна от него. То е с дължина почти до земята и е произведено в доста оскъдни количества.

Убедена е, че ще е единствената с такова в България.

 

За никого не е тайна манията на Лили по дизайнерски дрехи, за които пръска колосални средства. Неотдавна 85-годишната звезда получи тоалети за над 100 бона на модна къща „Дискуайър“, но не платила нито стотинка за тях, тъй като й били подарък от марката, понеже удостоила с присъствието си откриването на бутика в столицата. На партито се запознала и с дизайнерите на ателието.

Източник: Уикенд