Оказа се, че има сериозна причина за пълнотата, заради която Лили Иванова стана обект на подигравки след двата й поредни концерта в НДК. След обира в дома й, тя получила рязък нервен срив и се наложило да мине на антидепресанти, които се превърнали в причина за рязкото й напълняване, с което певицата изненада публиката наскоро.

 

След като през лятото бе ограбена от маскирани мъже, звездата изпаднала в дълбока криза. Припомняме, че те нахлуха в дома й и отмъкнаха сериозна сума, както и скъпи бижута. Наложило се да се намеси лекар, който изписал силните успокоителни на певицата.

 

По старо правило името на Лили Иванова се споменава с особени емоции. Обикновено й се възхищават, но в края на минала година, след трите и традиционни концерта в зала 1 на НДК, публиката остана доста неприятно изненадана от рязкото й напълняване. Досега звездата винаги е била в перфектна форма във всяко едно отношение, включително и във визията. Този път обаче тя излезе пред публиката видимо напълняла и издокарана в рокля, подчертаваща всички проблемни части по тялото й.

 

Лили ограбена от роднини?

Почитателите й останаха разочаровани от факта, че само в рамките на няколко месеца примата е натрупала нетипични за фигурата й паласки и е отпуснала корема.

 

Истината е, че това е нормално за всяка жена на 84 години, но не и за Лили Иванова, чиято фигура винаги е била като стругована, а и освен това е ясно, че пази зверска диета – не консумира хляб, сол или сладко, а в заведенията пие само гореща вода и спортува ежедневно.

 

Крадците нахлули в дома й, отключвайки вратата на апартамента й със специално устройство. След като влезли в дома й, завързали изплашената певица и за раз време успели да задигнат крупна сума пари, която певицата държала в жилището си след продажба на имот.

Прибрали и скъпите й дизайнерски бижута, след което я развързали и си тръгнали.

Макар да не успяла да види лицата на обирджиите, мълвата носи, че обирът е бил извършен от изключително близки до нея хора, които влизали често в дома й и го познавали повече от добре. Именно поради тази причина открили лесно всичките й скъпоценности.

 

Запознати твърдят, че подозренията за нападението паднали върху приятел на една от племенниците й. Дъщерите и внуците на сестрата на Лили Иванова, трябваше да наследят всичките й пари и имоти след смъртта й, предвид факта, че певицата няма деца.

Звездата се грижеше за тях като родна майка и баба.

 

Сестра й, която е в дом за възрастни хора, тъй като страда от деменция, има две дъщери – Мария и Радмила, както и две внучки и двама внуци. Според упорита мълва любимец на звездата е най-големият внук Иван, за когото се смяташе, че ще получи най-голям дял от наследството. През лятото обаче Лили Иванова изненадващо лиши всички тях от наследство и учреди фондация, която да управлява имуществото и парите й след нейната кончина.

 

Изпълнителен директор на фондацията стана самата Лили Иванова, а малко след учредяването й се разнесе мълвата, че певицата е изгонила малката дъщеря на сестра си от мезонета в центъра на София, който й била предоставила за ползване. Така и не стана ясно каква е причината, довела до разправията между двете, приключила по този неприятен начин.

 

Смята се, че има връзка между обира в дома на примата и лишаването на близките й от наследство. Така и не става ясно обаче кое от двете е причината и кое следствието – дали примата първо ги е лишила от наследство и някой от тях е решил да я ограби за отмъщение или пък първо са я ограбили и тя за наказание ги е лишила от правото да ползват имотите й след нейната кончина.

 

Хора от най-близкото й обкръжение издават, че след обира, тя направо не била на себе си – изпаднала в тотален нервен срив, плачела всяка вечер и спряла да се среща с хора извън работата си. Стояла затворена и не допускала никого в дома си. Същевременно започнала да търси старите си приятели, с някои от които не се била чувала от години. За никого не е тайна, че примата има склонност да приема някои хора много близо до себе си и да им се предоверява, а след това при най-малкото провинение започва да им се сърди така, че не ги търси с години.

 

След случката обаче се върнала отново към тези хора, заравяйки томахавката.

Според запознати, без приема на антидепресанти, Лили съвсем щяла да се срине, а в същото време те се отразяват много зле на теглото й. Мнозина са на мнение, че ако примата бе заложила на по-подходящ тоалет за двата си последователни концерта в НДК в края на миналата година, едва ли някой щеше да забележи напълняването. В крайна сметка има шанс певицата отново да отслабне, но пък за сметка на това никой от критиците й няма да стане като Лили Иванова.

Източник: Уикенд